Gert-Jan Bleker

In 2015 besloot ik het roer eens helemaal om te gooien. Mijn gezondheid heeft veel te wensen over gelaten. Door een druk bestaan en een drukke baan heb ik mezelf verwaarloosd. Dat besef kwam steeds meer toen ik niet meer met mijn kinderen kon spelen. Het kostte me energie, moeite en mijn conditie was verschrikkelijk slecht.

GJAls accountant van een grote Nederlandse bank kom ik op veel plekken. Er wordt vaak veel en ongezond gegeten, waardoor mijn overgewicht (of zeg maar gerust obesitas) extreme vormen begon aan te nemen. Ik heb het roer omgegooid.

Vanaf 2015 ben ik gezonder gaan eten, heb ik kennis gemaakt met Paleo principes, groene smoothies, eiwitdiëten en meer. Ik beweeg minstens vier avonden in de week, waarvan twee in de sportschool. Een personal trainer helpt me bij het bereiken van mijn oude gewicht.

Op deze weblog deel ik mijn ervaringen op het gebied van afvallen. Volg je me ook? Doe mee.

Gert-Jan Bleker